DK
 
DK

Mylan over hele verden

Luk

Vælg et af vores websteder fra listen nedenfor.

 1. Afrika

  1. Sydafrika
   1. English
 2. Nord- og Sydamerika

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Canada
   1. English
   2. Français
  3. USA
   1. English
 3. Asien

  1. Indien
   1. English
  2. Japan
   1. 日本語
 4. Europa

  1. Belgien
   1. Français
   2. Nederlands
  2. Danmark
   1. Dansk
  3. Finland
   1. Suomi
  4. Frankrig
   1. Français
  5. Grækenland
   1. Ελληνικά
  6. Holland
   1. Nederlands
  7. Irland
   1. English
  8. Italien
   1. Italiano
  9. Norge
   1. Norsk
  10. Østrig
   1. Deutsch
  11. Polen
   1. Polski
  12. Portugal
   1. Português
  13. Rumænien
   1. Română
  14. Schweiz
   1. Deutsch
   2. English
  15. Serbien
   1. Serbian Latin
  16. Slovakiet
   1. Slovenský
  17. Slovenien
   1. Slovenian
  18. Spanien
   1. Español
  19. Storbritannien
   1. English
  20. Sverige
   1. Svensk
  21. Tjekkiet
   1. Čeština
  22. Tyskland
   1. Deutsch
  23. Ungarn
   1. Magyar
 5. Stille-havområdet

  1. Australien
   1. English
  2. New Zealand
   1. English

Hos Mylan er vi også stolte over at drive forretning følgende steder.

 1. Marokko
 2. Taiwan
 1. Singapore
Jul 1, 2014

Terapeutisk innovation

Terapeutisk innovation


Er det overraskende, at vi tilfører innovation på området for generisk medicin? Eller at vores forsknings- og udviklingsteam omfatter mere end 2.600 forskere, der innoverer på verdensplan hver dag?

Det er sandt. Og det er derfor, at vi gennem mere end 50 år har udfordret os selv til at nå højere og længere.

Videnskaben bag løsninger


I dag udvikler vi bioækvivalente versioner af mærkevaremedicin, hvoraf mange er vanskelige at formulere og fremstille. Vi stræber efter at udvikle forbedrede versioner af medicin for at differentiere vores produkter fra konkurrenternes. Og vi står for udvikling inden for oral fastdosismedicin, transdermal medicin, injicerbar medicin, cremer, salver, antiretroviral medicin og en række andre vigtige områder.

Hvorfor? Fordi vi tror på, at der findes en behandling til enhver sygdom. Vi mener, at alle epidemier skal bekæmpes. Såvel store som små sygdomstilstande skal være håndterbare.


Anafylaksi


Anafylaksi, en livstruende allergisk reaktion, er et stort problem for folkesundheden. Når der opstår anafylaksi, tæller hvert minut, og øjeblikkelig adgang til adrenalin og akut lægehjælp er afgørende. Vi går ind for øget bevidsthed, beredskab og adgang til behandling af anafylaksi, fordi bare et enkelt anafylaktisk anfald uden adgang til adrenalin er ét for mange. 


Antiretroviral medicin


Disse lægemidler behandler HIV/AIDS. Ofte kræver behandlingsregimer, at en patient tager tre eller flere lægemidler, hvilket kan omfatte en ARV-medicin, der nedbrydes, hvis den ikke nedkøles. I mange af de lande, der er hårdest ramt af epidemien, er der et varmt klima – f.eks. Afrika og Indien – hvor der er mangel på køling. Til områder som disse er det lykkedes Mylan at udvikle en varmestabil udgave af en ARV-medicin, som ikke kræver køling.


Kardiovaskulær


Vi har et stort engagement for hjerte-kar-medicin. Ved hjælp af vores transdermale teknologi har vi formuleret selvklæbende plastre, der indgiver medicin gennem huden.


Respiratorisk


Vi er i færd med at udvikle behandlinger mod astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL), der bruger en tørpulverbaseret teknologi til levering af medicin. Læs mere om vores andre mærker af respiratorisk medicin.


Dermatologi


Mens vi fremstiller produkter i mange formater – fra tabletter og kapsler til injicerbar og transdermal medicin – producerer vi også cremer og salver til dermatologiske formål. Vores engagement i disse lægemidler steg i løbet af 1990'erne, da vi købte Bertek Pharmaceuticals. I dag har vi adskillige produkter i kliniske forsøg, som afventer godkendelse, samt en lang række cremer, salver, sprays og forbindinger.


Centralnervesystemet


Mylans produkter er de næstmest dispenserede i den neurologiske kategori. Det er produkter, som er vanskelige at formulere og fremstille, til behandling af alvorlige sygdomme. Vores innovation inden for denne kategori har gjort os førende på området.Senest opdateret  08-05-2018