Håndkøbsmedicin

Håndkøbsmedicin

Den første håndkøbsmedicin, vi nogensinde har produceret? Penicillin G i 1966. Siden da har Mylan anvendt én global kvalitetsstandard for alle vores afdelinger og produktlinjer, uanset markedet.

Sådan producerer vi generiske lægemidler hos Mylan

 1. Overvågning af lægemidler
  0

  Avancerede overvågningssystemer

  Selv om det ikke er påkrævet, anvender Mylan avancerede overvågningssystemer, der automatisk evaluerer og afviser produkter, som ikke opfylder specifikationerne. Denne avancerede teknologi bruges til automatisk at fjerne defekte produkter fra produktions- eller pakkelinjerne.
 2. Standarder for lægemidler
  0

  Én global kvalitetsstandard

  Uanset om det er medicin til flere millioner mennesker eller nogle ganske få, er vores prioritet at opfylde eller overgå branchestandarderne. Vores teams foretage løbende vurderinger for at sikre kvaliteten og integriteten af produkter fra start til slut og løbende forbedre kvaliteten og ensartetheden. Fordi tillid er vigtigere end vores globale kvalitetsstandarder. Det handler om at bekymre sig om de mennesker, vi hjælper med det, vi gør.
 3. Forfalskede lægemidler
  0

  Beskyttelse mod defekter

  Kvaliteten begynder ved trin et. Mylan anvender en etableret test- og verifikationsproces for at sikre egnetheden af de aktive ingredienser, der anvendes i vores lægemidler.
 4. Bevis for renhed og effekt
  0

  Bevis for renhed og effekt

  Mylan kontrollerer produkternes effekt, renhed og frigivelse med udløbsdato ved at teste stabiliteten af vores produkter med bestemte intervaller.
 5. GMP-auditløfte
  0

  Et løfte til farmaceuterne

  Kunderne stoler på vores råd. Det er en af grundene til, at Mylan anvender én global kvalitetsstandard for alle vores afdelinger og produktlinjer, uanset markedet.
 6. Et løfte til lægerne
  0

  Et løfte til lægerne

  For at være sikker på, at du forsyner dine patienter med medicin af højeste kvalitet, anvender Mylan avancerede test- og overvågningssystemer til at sikre, at produktet overholder testgodkendelseskriterier på linje med kravene fra normsættende organisationer over hele verden.
Senest opdateret  08-05-2018