Vækst med formål

Altid på vej frem

Opkøbet af Meda styrker vores portefølje og udvider vores kapabilitet inden for håndkøbslægemidler, kvinders sundhed luftvejs-, allergi- og smertebehandling. 

Afslutningen af Mylans aftale om at overtage Meda markerer begyndelsen på endnu et spændende kapitel på vores vej mod at skabe bedre sundhed for en bedre verden. Endnu en gang beviser vi, at vi er stærkere sammen, da vi nu kan tilbyde en portefølje med over 2.700 brandede, generiske- og håndkøbsprodukter.

Adgang til sundhedspleje er en rettighed, ikke et privilegium, så vi er begejstrede over, hvordan Meda kan supplere vores styrker og over de fordele, det medfører for de patienter, vi servicerer over hele verden. Denne aftale giver os mulighed for at styrke vores position på markeder, hvor vi allerede er aktive verden over, og samtidig etablere vores tilstedeværelse på forskellige vækstmarkeder, herunder Kina, Mexico, Rusland og Tyrkiet samt dele af Mellemøsten og Sydøstasien. Sammen dækker vi mere end 165 lande og regioner og er bedre positioneret end nogensinde før til at sætte nye standarder inden for sundhedssektoren og give 7 milliarder mennesker adgang til medicin af høj kvalitet.

Vi skiller os ud fra vores konkurrenter gennem vores omfattende og imponerende portefølje af lægemidler, den integrerede globale R&D og produktionsplatform, fokus på kvalitet på alle niveauer samt lange tradition for at kæmpe for forbedringer af politikker inden for branchen. Lige som vores tidligere opkøb af andre komplementerende virksomheder som f.eks. fra Abbott, Agila, Famy Care og Renaissance, understøtter Meda disse styrker. Vi har nu over 40.000 medarbejdere på globalt plan, som fortsat er drivkraften bag Mylans fokus på at være en innovativ, patientfokuseret virksomhed indenfor sundhedssektoren.

Mens vi arbejder mod vores målsætning om at sætte nye standarder inden for sundhedssektoren, bliver vores tilbud inden for kvinders sundhed, dermatologi, luftvejs-, allergi- og smertebehandling styrket væsentligt. Mylans stærke fundament vil i stigende grad medføre flere fordele for vores kunder takket være et bredere udvalg af produkter og ydelser samt totale løsninger til patienter og apoteker, hvilket vil resultere i, at Mylans brand bliver en vigtig del gennem hele patientforløbet.

Senest opdateret  08-05-2018