DK
 
DK

Mylan over hele verden

Luk

Vælg et af vores websteder fra listen nedenfor.

 1. Afrika

  1. Sydafrika
   1. English
 2. Nord- og Sydamerika

  1. Brazil
   1. Português brasileiro
  2. Canada
   1. English
   2. Français
  3. USA
   1. English
 3. Asien

  1. Indien
   1. English
  2. Japan
   1. 日本語
 4. Europa

  1. Belgien
   1. Français
   2. Nederlands
  2. Bulgarien
   1. България
  3. Danmark
   1. Dansk
  4. Finland
   1. Suomi
  5. Frankrig
   1. Français
  6. Grækenland
   1. Ελληνικά
  7. Holland
   1. Nederlands
  8. Irland
   1. English
  9. Italien
   1. Italiano
  10. Norge
   1. Norsk
  11. Østrig
   1. Deutsch
  12. Polen
   1. Polski
  13. Portugal
   1. Português
  14. Rumænien
   1. Romanian
  15. Schweiz
   1. Deutsch
   2. English
  16. Serbien
   1. Serbian Latin
  17. Slovakiet
   1. Slovenský
  18. Slovenien
   1. Slovenian
  19. Spanien
   1. Español
  20. Storbritannien
   1. English
  21. Sverige
   1. Svensk
  22. Tjekkiet
   1. Čeština
  23. Tyskland
   1. Deutsch
  24. Ungarn
   1. Magyar
 5. Stille-havområdet

  1. Australien
   1. English
  2. New Zealand
   1. English

Hos Mylan er vi også stolte over at drive forretning følgende steder.

 1. Marokko
 2. Taiwan
 1. Singapore
Mar 1, 2019

Vores forpligtelse over for 7 milliarder mennesker

Her kan du læse, hvordan Mylan vil løse verdens sundhedsmæssige udfordringer

population_health


I slutningen af oktober 2011 annoncerede FN, at verdens befolkning havde rundet 7 milliarder mennesker og forudsagde, at man ville nå op på 9 milliarder i midten af det 21. århundrede.¹ Milepælen gav anledning til en international debat om behovet for en humanitær indsats blandt G20-ledelsen, hvor man skulle se nærmere på samfundets rolle i at skabe sikkerhed og tryghed for alle – en mission, der nu føres videre af UNFPA, The United Nations Populations Fund (http://www.unfpa.org).

Der er mange udfordringer, når det gælder folkesundheden. I de underudviklede lande er fertiliteten og adgangen til behandling for børn og kvinder nogle af de største udfordringer. Samtidig er det vigtigt med forebyggelse og behandling af smitsomme sygdomme som HIV/AIDS, malaria og tuberkulose, som hvert år koster millioner af mennesker livet. I de udviklede lande kæmper man med kroniske sygdomme, bl.a. stofskifte og hjerte-kar-udfordringer, da den aldrende befolkning rammes af hjerteproblemer, og overvægt er et stigende problem. Disse udfordringer har høj prioritet hos mange statslige organisationer, som arbejder på at løse problemet, men er det nok?

Mylans ansvar over for godt 7 milliarder mennesker
Gennem Mylans historie har vi kæmpet for at forbedre adgangen til medicin og behandling for millioner af familier og patienter. Milepælen i 2011 – befolkningstallet på 7 milliarder – gav vores ledelse anledning til at se nærmere på virksomhedens forpligtelser, og det førte til ambitionen om at kunne sætte et aftryk på folks liv ved at skabe øget sundhed blandt alle indbyggere i verden; ikke som et privilegium, men som en fundamental ret. Og siden dengang har virksomheden sat handling bag ordene på baggrund af en kombination af interne initiativer, produktionsmæssige evner, som fortaler for øget adgang til medicin samt at fremme forskning og udvikling.

Integritet er en hjørnesten i vores kultur:
Dette fokus har tegnet virksomheden i flere konkrete tilfælde:

 • I 2017 tilsluttede Mylan sig FN’s Globale Compact, og vi forpligtede os dermed til en global social ansvarlighed og bæredygtighed i selskab med 9000 andre ledende organisationer, som arbejder for at fremme samfundsforhold.
 • Internt er begrebet ”7B:1” udtryk for vores forpligtelse over for alle mennesker på jorden, og det påminder vores ansatte om deres rolle; ikke kun som medarbejder, men som ambassadør for forandring.
 • I 2016 reviderede vi vores Code of Business Conduct and Ethics for at styrke værdierne innovation, integritet, pålidelighed, service og teamwork. Vi iværksatte nye træninger for centrale medarbejdere – vi oversteg 2 millioner organiserede træninger i starten af 2017.
 • Supplier Code of Conduct er et formelt træningsprogram udviklet til vores leverandører. Det er lanceret på internationalt plan, og på den måde når vi ud med vores værdier og høje forventninger til vores leverandører.

Medicin, som patienterne kan stole på
Et globalt netværk af 50 fabrikationssystemer, i kombination med en personlig ansvarlighed for en høj kvalitetsstandard, sikrer, at vi træffer de rigtige valg, når vi skal udvikle medicin. Vores fabrikker bliver jævnligt inspiceret af globale sundhedsmyndigheder, og vores mål er at møde – og gerne overgå – de krav, som myndighederne har til os. Som følge af denne investering leverer Mylan mere end 7.500 markedsførte produkter til mere end 60.000 kunder og patienter over hele verden.

.

Ambitioner er ingenting uden adgang
Det måske mest markante eksempel på patientadgang kan ses ved vores betydning for HIV/AIDS og i vores udvikling af livreddende antiretrovirale midler (AVR’er). Sidste år producerede Mylan 4 millarder tabletter inden for ARV, og vi er dermed langt den største producent på området. Tilgængeligheden af denne type medicin har haft en stor betydning for de 37 millioner mennesker, der er ramt af HIV på verdensplan, da omkostningerne for behandlingen er reduceret markant.

Lægemidler i dag, nye opdagelser i morgen
Inden for sundhedsindustrien investerer man år efter år i at udvikle nye lægemidler til fordel for samfundet – og Mylan er ingen undtagelse. I år afventer godt 1.800 nye produkter godkendelse, og der er planlagt yderligere 6.100, som vil gøre Mylan til en betydelig spiller inden for innovation til patienterne.

Mylan arbejder også for at imødekomme behovene hos patientgrupper – for eksempel inden for infektionssygdomme, hvor undersøgelser har ført til nye varmestabile pakninger, som imødekommer behovet hos spædbørn og børn i tørre klimaer.

Hos Mylan kræver det hele virksomheden at nå ud til hver enkelt patient
Mylan har et ambitiøst mål om at hjælpe hver og en af verdens 7 milliarder indbyggere. Indbyggertallet vil blive ved med at stige, men ressourcerne vil være begrænsede – derfor vil vi blive ved med at følge vores strategi om at kunne levere mere.

Vi er en virksomhed, der arbejder for at kunne være der for hver og en af de 7 milliarder mennesker i verden. Og det er en vision, der afspejler sig i flere områder af Mylan. Man ser det i adfærden hos medarbejderne, i virksomhedens værdier, i vores pålidelige produkter og i vores verdensomspændende distribution.

Vil du vide mere om vores mission, så gå ind på www.mylan.com. Du finder yderligere info om vores verdensomspændende indsats inden for bæredygtighed og social ansvarlighed her: http://www.mylan.com/en/company/global-social-responsibility

Referencer

1) http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=40257#.We8zCGhSzIU
2) http://www.unfpa.org/swop