Om Mylan

Mylans mission

Hos Mylan arbejder vi målrettet på at sætte nye standarder inden for sundhedspleje. Vi samarbejder på tværs af landegrænser og kontinenter for at give syv milliarder mennesker adgang til kvalitetsmedicin.

Hos Mylan:

  • Er vi innovative for at opfylde udækkede behov
  • Gør vi pålidelighed og fremragende service til en vane
  • Gør vi det, der er rigtigt, frem for det, der er let
  • Påvirker vi fremtiden med passioneret globalt lederskab
Mylans mission

Vores værdier

Mor og datter griner sammen

Innovation
Vi er ukonventionelle, visionære og modige. Vi ser den sammenhæng, andre overser. Vi ser mulighederne og fører dem ud i livet. Vi elsker at udfordre status quo og indføre nye og bedre måder at hjælpe mennesker på med at få en bedre livskvalitet, uanset hvor de er. Det ligger i vores DNA at have modet til at være en drivkraft for konstruktive ændringer.

Integritet
Det betyder alt for os at gøre det, der er rigtigt. Vi handler ansvarligt, selv når ingen kigger. Vi sætter høje standarder, som vi aldrig fraviger. Denne kompromisløse etiske holdning hjælper med at holde vores produkter rene, vores medarbejdere sikre og miljøet rent.

Pålidelighed
Pålidelig. Troværdig. Uanset, hvad man kalder det, har vi gjort det til en vane. Vi stræber efter at være der gennem tykt og tyndt, i sol og regn, og altid holde, hvad vi lover. Det er derfor, at folk såvel nært som fjernt stoler på Mylan.

Service
Vi forstår, at det ikke handler om os – det handler om at hjælpe andre – og vi tror ikke, der er nogen situation, vi ikke kan håndtere. Vi vil gøre, hvad der kræves, arbejde døgnet rundt, krydse hav og ikke sky nogen midler – alt sammen for at opfylde andres behov. Vi kombinerer vores kvalitetsprodukter med høj servicegrad.

Teamwork
Sammen kan vi løbe hurtigere, nå højere og opnå mere, end nogen af os kan alene. Vi værdsætter muligheden for at samarbejde, fordi det er forfriskende, oplysende og effektivt. Når vi går sammen og bryder grænserne, kan vi flytte bjerge.

Senest opdateret  08-05-2018