Overskrift om stillinger hos Mylan
Ledige stillinger
Stillinger, der berører syv mia. menneskers liv.

En karriere kan ændre livet for mange . Lad det blive din.

Vores ansatte ved, at uanset hvad deres rolle er i virksomheden, gør de deres for at give verdens 7 milliarder mennesker adgang til medicin af høj kvalitet. Hør deres historier fortalt med deres egne ord

Deltag i vores mission at give syv mia. mennesker adgang til kvalitetsmedicin. Der er enorme muligheder i alle aspekter af vores forretning, herunder: administration, forretningsudvikling, compliance, kommunikation, økonomi, personale, informationsteknologi, marketing, salg og meget mere.

 • Kvalitet

  Som en del af kvalitetsfunktionen kan du arbejde med aktiviteter, systemer eller compliance. Alle afdelinger er ansvarlige for at sikre, at al medicin fra Mylan er sikker, effektiv og opfylder vores kunders behov. Medlemmerne af kvalitetsteamet går alle op i detaljer - faktisk har vores kvalitetssikringteam været med til at udvikle et kvalitetsstyringssystem, der overstiger kravene fra de amerikanske sundhedsmyndigheder.
 • Supply Chain

  Sidst i enhver forsyningskæde er et af de syv mia. mennesker, der skal bruge vores kvalitetsmedicin. Som en del af forsyningskæden er vores medarbejdere ansvarlige for at koordinere kommunikationen, fjerne flaskehalse, sikre gennemsigtighed og optimere effektiviteten mellem Mylan og vores leverandører, forhandlere og forbrugere. Ved at løse disse udfordringer er det muligt for Mylan kontant at levere den rette mængde produkter til vores kunder.
 • Videnskabelige anliggender

  At få kvalitetsmedicin ud til verdens syv mia. mennesker er et af de primære mål for de medarbejdere, der arbejder med videnskabelige anliggender. Her har du mulighed for at arbejde sammen med teammedlemmerne fra forskning og udvikling, markedsføring, compliance, juridisk afdeling, produktsikkerhed og markedsudvikling om at gennemføre strategier, der understøtter vores mission og sikrer, at vores virksomhed fortsat er robust og stærk.
 • Medicinske anliggender

  Som en del af teamet for medicinske anliggender får du spørgsmål som "Hvad nu hvis?" og "Hvad er det næste?", mens du er med til at skabe vækst og innovation inden for områder som biogenerisk medicin, respiratoriske medicin, specialmedicin og generisk medicin. Uanset om dine kompetencer ligger inden for klinisk forskning, klinisk drift, produktsikkerhed, risikostyring, lægemiddelovervågning, publikationsstyring, informationsstyring eller produktsupport og kommercialisering, vil du være en integreret del af vores team.
 • Produktion

  Som medlem af produktionsteamet er du hele tiden med til at finde nye måder at forbedre vores produkter på. Hvad enten du optimerer et produktionssted som led i strategien, udfører dag-til-dag-arbejde som en del af aktiviteterne eller arbejder inden for områderne udviklingsrationalisering, kapital- og kapacitetsstyring, teknik, produktionsoptimering og miljøsundhed og sikkerhed, er dit mål det samme: Øge effektiviteten, reducere omkostningerne, sætte og overgå kvalitetsstandarderne og sikre forsyningen af kvalitetsmedicin.

Det, der skaber os

Senest opdateret   22-03-2019