Aktive farmaceutiske ingredienser

Aktive farmaceutiske ingredienser

Mylan tilbyder en af de bredeste porteføljer af aktive farmaceutiske ingredienser (API) – de ingredienser, der er ansvarlige for forskellige lægemidlers terapeutiske virkninger – i mere end 80 lande

Kvaliteten begynder ved trin et. Mylan anvender en etableret test- og verifikationsproces for at sikre egnetheden af de aktive ingredienser, der anvendes i vores lægemidler. 

Med direkte adgang til API er Mylan en af de eneste to globale producenter af generika med en omfattende vertikalt integreret forsyningskæde, som hjælper os med at have god viden om forskellige markeder og terapeutiske segmenter. 

Derudover er vi en af verdens største producenter af API til generisk antiretroviral medicin (ARV) til behandling af HIV/AIDS samt antibakterielle midler, centralnervesystemmidler, antihistaminer/antiastmamidler, hjerte-kar-medicin, antiviral medicin, antidiabetika, svampemidler, protonpumpehæmmere og medicin til smertebehandling.

API-produktion

Mylan er den perfekte API-partner med et stort engagement for kvalitet, avancerede API-produktionsfaciliteter, global regulatorisk akkreditering, et effektivt netværk og hurtig markedsføringskapacitet.

Senest opdateret  08-05-2018