Håndkøbsmedicin

Håndkøbsmedicin

Den første håndkøbsmedicin, vi nogensinde har produceret? Penicillin G i 1966. Siden da har Mylan anvendt én global kvalitetsstandard for alle vores afdelinger og produktlinjer, uanset markedet.

Sådan producerer vi generiske lægemidler hos Mylan

 1. Overvågning af lægemidler
  0

  Avancerede overvågningssystemer

  Selv om det ikke er påkrævet, anvender Mylan avancerede overvågningssystemer, der automatisk evaluerer og afviser produkter, som ikke opfylder specifikationerne. Denne avancerede teknologi bruges til automatisk at fjerne defekte produkter fra produktions- eller pakkelinjerne.
 2. Forfalskede lægemidler
  0

  Beskyttelse mod defekter

  Kvaliteten begynder ved trin et. Mylan anvender en etableret test- og verifikationsproces for at sikre egnetheden af de aktive ingredienser, der anvendes i vores lægemidler.
 3. Bevis for renhed og effekt
  0

  Bevis for renhed og effekt

  Mylan kontrollerer produkternes effekt, renhed og frigivelse med udløbsdato ved at teste stabiliteten af vores produkter med bestemte intervaller.
 4. GMP-auditløfte
  0

  Et løfte til farmaceuterne

  Kunderne stoler på vores råd. Det er en af grundene til, at Mylan anvender én global kvalitetsstandard for alle vores afdelinger og produktlinjer, uanset markedet.
 5. Et løfte til lægerne
  0

  Et løfte til lægerne

  For at være sikker på, at du forsyner dine patienter med medicin af højeste kvalitet, anvender Mylan avancerede test- og overvågningssystemer til at sikre, at produktet overholder testgodkendelseskriterier på linje med kravene fra normsættende organisationer over hele verden.
Senest opdateret  08-05-2018